www.protac.dk har fået nyt design

Måske bemærker du, at noget er anderledes på vores hjemmeside? Den er blevet væsentligt opdateret og på alle måder opgraderet til 2021, og de forventninger og krav der er til en hjemmeside i dag. Vi ved, at menuen på siden har været meget anvendt til at finde frem til produkterne, så det er der ikke ændret i. På produktsiderne har vi gjort tilvalgene og produktvarianterne mere tydelige – vi håber, at det vil gøre det udvalget mere overskueligt.

Case-modulet er blevet omstruktureret, sådan at du nu både kan læse cases relateret til specifikke produkter eller relateret til udvalgte diagnoser eller problematikker. På den måde kan du både danne dig et overblik over hvilke produkter, der med god erfaring har hjulpet mange brugere til bedre trivsel, og via den anden vej danne dig et overblik over, hvordan de forskellige produkter kan afhjælpe gener og symptomer fra specifikke problematikker.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har problemer med at finde det, du leder efter eller i øvrigt har ris eller ros til det nye design.

Tryk på enter for at søge