Produktudvikling og produktion med fokus på social ansvarlighed
Der er mange hensyn at tage i udviklingen og produktionen af hjælpemidler. Fordi vi selv udvikler fra start til slut, så ved vi præcist hvilke materialer, der er anvendt, og vi anvender vores ergoterapeutiske viden til at vise hensyn til brugeren under produktudviklingen. Vi sikrer os, at produkterne lever op til de sikkerhedsmæssige krav, som er gældende i de lande, hvor vores produkter bliver anvendt. Både inden for og uden for EU. Derfor prioriterer vi at teste vores produkter jævnligt, hvilket både kommer brugere og miljøet til gode.

FN’s Verdensmål
Verdensmål nr 3. Sundhed og Trivsel Verdensmål nr 3. Sundhed og TrivselSocial ansvarlighed ligger dybt i vores dna, og derfor hilser vi FNs 17 Verdensmål meget velkomne. Vi ser os selv være aktive inden for flere af Verdensmålene, men det 3. Verdensmål om at fremme sundhed og trivsel for alle aldersgrupper er jo særligt relevant for os. Det har altid været en del af Protacs værdigrundlag at øge livskvaliteten og velvære hos brugerne af vores produkter. Det gør vi ved at hjælpe både børn, unge, voksne og ældre til bedre søvn om natten og mental ro i dagtimerne. I mange tilfælde kan brugen af sansestimulerende hjælpemidler også nedsætte eller helt afløse brugen af medicin.

Verdensmål nr 12. ansvarligt forbrug og produktion Det 12. Verdensmål om Ansvarligt forbrug og produktion ligger også meget naturligt for Protac. Det er vigtigt for os konstant at være på forkant med udviklingen inden for bæredygtig produktion, minimering af emballage og optimal affaldssortering.

Social ansvarlighed
Protac gør en dyd ud af at overholde alle krav fra EU og andre myndigheder for eksempel med hensyn til at reducere anvendelsen af plastemballage til et minimum og generelt at affaldssortere med henblik på genbrug. Protac har også høje krav til socialt ansvar med hensyn til produktion, materialeforbrug, arbejdsforhold såvel hos samarbejdspartnere som for virksomhedens egne medarbejdere.

CE-mærkede hjælpemidler
Alle hjælpemidler fra Protac er CE-mærkede i henhold til medicinsk udstyr klasse 1. Betrækket på dynerne er fremstillet af 100% bomuld eller 100% Trevira CS og begge kvaliteter er Oeko-Tex standard 100, klasse I certificerede.

TÜV-godkendte EVA-kugler
Protac anvender specialfremstillede lydsvage EVA-kugler. Kuglerne er TÜV-testet og godkendt i henhold 1907/2006/ec og MSZ EN 71-9:2005+A!:2008 .

EVA-kuglerne lever op til kravene i REACH. Kuglerne kan genanvendes som hård plast.
Tryk på enter for at søge