Protac KneedMe®

Sansestimulerende knætæppe

Protac KneedMe® er et sansestimulerende knætæppe, som lægges i skødet, så det dækker knæ og lår. Kuglerne i knætæppet stimulerer berøringssansen og muskel-led-sansen gennem tyngde og dybe tryk, og giver dermed en bedre kropsfornemmelse. Har man urolige hænder, kan disse aktiveres eller skjules i lommen. Knætæppet kan anvendes under stillesiddende aktiviteter, hvil og måltider i både kørestol og almindelig stol.

Protac KneedMe® afhjælper motorisk uro, indlæringsvanskeligheder og skærper koncentrationen. Knætæppet er velegnet til både unge og voksne, og gavner personer med demens, hjerneskade, motorisk uro, Parkinsons og Restless legs syndrom.

Se mere om kuglernes virkning her

Anbefales af fagpersonale

Trænende terapeuter anvender Protac KneedMe® som hjælpemiddel under træning. Knætæppet gavner samarbejdet og opmærksomheden ved kognitiv træning, pleje, ADL-aktiviteter eller ifm. Affolter-, Bobath og Coombes konceptet.

Kan kombineres med

Protac KneedMe® kan med fordel kombineres med Protac GroundMe® og Protac Kuglepuden™, hvis der er behov for yderligere stimulation af berøringssansen og muskel-led-sansen.

Design og størrelser

Protac KneedMe® er syet i et rengøringsvenligt materiale med antiskrid på bagsiden. Lommen har en indvendig clips, hvor dimse-genstande kan fastgøres. Knætæppet findes i 3,2 kg og 4 kg i forskellige farver.


Tryk på enter for at søge