Protac MyFit®

Sansestimulerende kuglevest

Protac MyFit® er en sansestimulerende kuglevest, som giver en god omsluttende fornemmelse af kroppen. Kuglerne i vesten stimulerer berøringssansen og muskel-led-sansen gennem dybe, dynamiske tryk og giver en bedre kropsfornemmelse. Når man bevæger sig med vesten på, bevæger kuglerne sig lidt, hvilket giver brugeren en øget kropsopfattelse. Vesten kan anvendes i institutioner og skoler under aktivitet eller ved stillesiddende aktiviteter og under måltider.

Protac MyFit® afhjælper motorisk uro, indlæringsvanskeligheder og skærper koncentrationen. Vesten er velegnet til både børn og voksne, og gavner personer med angst, ADHD, autisme, psykiatriske lidelser, demens og hjerneskade.

Kuglevesten kan hjælpe til at gennemføre dagligdagens gøremål som rengøring, indkøb, madlavning, skolearbejde og sociale arrangementer, da vesten kan bruges, mens man er fysisk aktiv.

Se mere om kuglernes virkning her

Anbefales af fagpersonale

 Trænende terapeuter anvender Protac MyFit® som hjælpemiddel til sanseintegrationsbehandling og motorisk træning. Vesten anvendes ved kognitiv træning, taletræning og ADL-aktiviteter. Den øgede kropsfornemmelse, som vesten giver, kan desuden have en smertelindrende effekt.
My fit

Design og størrelser

Protac MyFit® er syet i et sort elastisk stof, der sidder tæt ind til kroppen. På indersiden er der kanaler, som er fyldt med kugler. Ydersiden er et glat, smart design med to lommer fortil. Vesten lukkes med en lynlås og har snører i siderne og bagtil, så den kan tilpasses brugeren. Vesten findes med 2,5 cm og 3,8 cm kugler i ni forskellige størrelser.  

 

Kan kombineres med

Protac MyFit® kan med fordel kombineres med Protac GroundMe® og Protac Kuglepuden®, hvis der er behov for yderligere stimulation af berøringssansen og muskel-led-sansen.

Tryk på enter for at søge