I produktion, materialeforbrug, arbejdsforhold og samarbejdspartnere
Protac sætter en stor ære i at forholde sig udviklende og innovativt til bæredygtighed og sociale forhold. Vi har forholdt til social ansvarlighed længe før det blev anerkendt som et virksomhedsansvar og er grundlæggende drevet af ønsket om at kunne forbedre social og daglig trivsel via vores sansestimulerende hjælpemidler.  

Produktudvikling og produktion med fokus på social ansvarlighed

Der er mange hensyn at tage i udviklingen og produktionen af hjælpemidler. Fordi vi selv udvikler fra start til slut, så ved vi præcist hvilke materialer, der er anvendt, og vi anvender vores ergoterapeutiske viden til at vise hensyn til brugeren under produktudviklingen. Vi sikrer os, at produkterne lever op til de sikkerhedsmæssige krav, som er gældende i de lande, hvor vores produkter bliver anvendt. Derfor prioriterer vi at teste vores produkter jævnligt, hvilket både kommer brugere og miljøet til gode.

Test og standarder
Vores hjælpemidler er CE-mærkede og registrerede som medicinsk udstyr klasse 1 hos Lægemiddelstyrelsen. Alle dyner er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX® nr. 2076-310 DTI. Vores EVA-kugler er TÜV-testede i henhold til 1907/2006/ec og lever op til kravene i REACH. Vores materialer er nøje udvalgt efter høje kvalitetskrav og gældende standarder.

Test og standarder


Tryk på enter for at søge