Protac SensOn®

Sansestimulerende nakke- og skulderkrave

Protac SensOn® er en sansestimulerende krave, som lægges om nakke og skuldre. Kuglerne i kraven stimulerer muskel-led-sansen og berøringssansen gennem dybe og dynamiske tryk og giver dermed en bedre kropsfornemmelse. Kuglerne lægger sig naturligt rundt omkring nakke, skuldre og bryst, og føles som et par rolige, faste hænder, der lægges på skuldrene. Kraven kan anvendes på plejecentre, bosteder og i skoler under aktivitet eller ved stillesiddende aktiviteter og under måltider.

Protac SensOn® afhjælper motorisk uro, indlæringsvanskeligheder og skærper koncentrationen. Kraven er velegnet til både unge og voksne, og gavner personer med demens, motorisk uro, angst, hjerneskade og psykiatriske lidelser.

Kuglekraven gør det desuden muligt at klare daglige gøremål som rengøring, madlavning og sociale arrangementer, da den kan bruges, mens man er lettere fysisk aktiv.

Se mere om kuglernes virkning her

Anbefales af fagpersonale

Terapeuter anvender Protac SensOn® som hjælpemiddel under træning. Kuglekraven gavner samarbejdet og opmærksomheden ved kognitiv træning, ADL-aktiviteter og træningsmåltider. Protac SensOn® kan desuden have en smertelindrende effekt.

Senson produktet

Design

Protac SensOn® består af 15 mm kugler syet i kassetter. Yderstoffet er et rengøringsvenligt materiale med ekstra blødt stof på indersiden, så den føles dejlig, behagelig i nakken. Kraven kan sagtens anvendes med i f.eks. i kørestol eller i en stol med højt ryglæn.

Kan kombineres med

Protac SensOn® kan med fordel kombineres med Protac KneedMe® og Protac GroundMe®, hvis der er behov for yderligere stimulation af muskel-led-sansen og berøringssansen.

Tryk på enter for at søge