Protac SensOn®

Sansestimulerende nakke- og skulderkrave

Protac SensOn® er en sansestimulerende krave, som lægges om nakke og skuldre. Kuglerne i kraven stimulerer muskel-led-sansen og berøringssansen gennem dybe og dynamiske tryk og giver dermed en bedre kropsfornemmelse. Kuglerne lægger sig naturligt rundt omkring nakke, skuldre og bryst, og føles som et par rolige, faste hænder, der lægges på skuldrene. Kraven kan anvendes på arbejdspladser, plejecentre, bosteder og i skoler under aktivitet eller ved stillesiddende aktiviteter som f.eks. måltider.

Protac SensOn® er velegnet til både unge, voksne og ældre og afhjælper symptomer på motorisk uro, angst, hjerneskade og psykiatriske lidelser.

Kuglekraven hjælper til bedre koncentration og gør det mere overskueligt at deltage i sociale aktiviteter og klare daglige gøremål som rengøring og madlavning, da den kan bruges under lettere fysisk aktivitet.

Se mere om kuglernes virkning her

Anbefales af fagpersonale

Terapeuter anvender Protac SensOn® som hjælpemiddel under træning. Kuglekraven gavner samarbejdet og opmærksomheden ved kognitiv træning, ADL-aktiviteter og træningsmåltider. Protac SensOn® kan desuden have en smertelindrende effekt.

Senson produktet

Design

Protac SensOn® indeholder 15 mm kugler syet i kassetter. Yderstoffet er et rengøringsvenligt materiale med ekstra blødt stof på indersiden, så den føles rar og behagelig i nakken. Kraven kan sagtens anvendes med i f.eks. i kørestol eller i en stol med højt ryglæn.  

 

Kan kombineres med

Protac SensOn® kan med fordel kombineres med Protac KneedMe® og Protac GroundMe®, hvis der er behov for yderligere stimulation af muskel-led-sansen og berøringssansen.

Download brochure om Protac SensOn®


Tryk på enter for at søge