Protac Kugledynen® Junior

Protac Kugledynen® – den originale 

Protac Kugledynen® er den originale sansestimulerende dyne med specialfremstillede kugler, som stimulerer muskel-led-sansen og berøringssansen gennem dybe dynamiske tryk. Dynen giver en god omsluttende fornemmelse af hele kroppen og dermed en bedre kropsfornemmelse, hvilket får barnet til nemmere at falde i søvn. Denne effekt af dynen er dokumenteret gennem flere forskningsprojekter, hvor Protac Kugledynen® har afhjulpet søvnproblematikker og øget den daglige trivsel hos børn med ADHD.

Protac Kugledynen® et kompenserende hjælpemiddel og udviklet til de børn, som er nødt til at være i bevægelse for at skabe ro til sansesystemet, og er dermed særligt velegnet til børn med f.eks. motorisk uro, ADHD, autisme, udviklingshæmning og cerebral parese.

Protac Kugledynen® Junior indeholder specialfremstillede kugler på 3,8 cm. Kuglernes bevægelse er afgørende for dynens dynamiske og vedvarende effekt. Alle dyner fra Protac er CE-mærkede og registrerede som medicinsk udstyr kl. 1 hos Lægemiddelstyrelsen.  

 Se mere om kuglernes virkning her  

 

Anbefales af fagpersonale

Protac Kugledynen® anvendes med gode resultater som redskab til sanseintegrationsbehandling og motorisk træning i sanserum og klinikker. Dynen kan også anvendes som forberedelse til terapi og træningsforløb, så barnet er afspændt, samlet og klar til træning. Kuglernes tryk og bevægelse dæmper desuden spasticitet og giver ro.  

 

Kan kombineres med

Protac Kugledynen® kan med fordel kombineres med Protac MyFit®, Protac Kuglepuden® eller Protac SenSit®, hvis der er behov for yderligere stimulation af muskel-led-sansen og berøringssansen i dagtimerne.
kugledyne Junior top

Design og størrelser

Protac Kugledynen® til voksne findes i fire forskellige modeller alt efter brugerens sansebehov. Protac Kugledynen® Junior findes i to modeller, hhv. Flexible og Calm, som giver dynamiske sansestimuli på to forskellige måder. Alle dynerne på nær Classic Junior kan vaskes i almindelig vaskemaskine.  
 
Dynerne findes i bomuld og Trevira. Medmindre der er krav om flammehæmmende materiale anbefales bomuld, da denne er mere blød og behagelig at have ind mod huden. Alle dyner fra Protac er certificeret iht. STANDARD 100 by OEKO-TEX® nr. 2076-310 DTI

Tryk på enter for at søge