Protac Kugledynen® Baby og Junior

Protac Kugledynen® – den originale

Protac Kugledynen® er den originale sansestimulerende dyne med specialfremstillede kugler, som giver en god omsluttende fornemmelse af hele kroppen. Kuglerne i dynen stimulerer berøringssansen og muskel-led-sansen gennem tyngde og dybe dynamiske tryk og giver dermed en bedre kropsfornemmelse, hvilket får barnet til nemmere at falde i søvn. Denne effekt af dynen er dokumenteret gennem flere forskningsprojekter, hvor Protac Kugledynen® har afhjulpet søvnproblematikker og øget den daglige trivsel hos børn med ADHD.

Protac Kugledynen® er velegnet til børn med motorisk uro, ADHD, autisme, udviklingshæmning og cerebral parese.

Protac Kugledynen® Baby og Junior indeholder specialfremstillede kugler på 2,5-3,8 cm, som er vigtige for dynens dynamiske og vedvarende effekt. Desuden er dynerne CE-mærket i henhold til medicinsk udstyr kl. 1 hos Lægemiddelstyrelsen.

Se mere om kuglernes virkning her

Anbefales af fagpersonale

Protac Kugledynen® anvendes med gode resultater som redskab til sanseintegrationsbehandling og motorisk træning i sanserum og klinikker. Dynen kan også anvendes som forberedelse til terapi og træningsforløb, så barnet er afspændt, samlet og klar til træning. Kuglernes tryk og bevægelse dæmper desuden spasticitet og giver ro.

Kan kombineres med

Protac Kugledynen® kan med fordel kombineres med Protac MyFit®, Protac Kuglepuden® eller Protac SenSit®, hvis der er behov for yderligere stimulation af berøringssansen og muskel-led-sansen i dagtimerne.
kugledyne Junior top

Design og størrelser

Protac Kugledynen® til voksne findes i fire forskellige modeller alt efter brugerens sansebehov. Alle dynerne på nær Protac Kugledynen® Classic kan vaskes i almindelig vaskemaskine.

Protac Kugledynen® findes i størrelserne Baby (6-12 mdr.) og Junior (1-5 år). Juniordynen findes desuden i to forskellige modeller alt efter barnets sansebehov. Alle dynerne på nær Classic Junior kan vaskes i almindelig vaskemaskine.

Dynerne findes i bomuld og Trevira. Medmindre der er krav om flammehæmmende materiale anbefales bomuld, da denne er mere blød og behagelig at have ind mod huden. Alle dyner fra Protac er certificeret iht. STANDARD 100 by OEKO-TEX® nr. 2076-310 DTI

Tryk på enter for at søge