Leje af produkter

Hvis du ønsker at afprøve en dyne, topmadrassen eller en kuglevest uden at købe den, tilbyder vi også leje. Leje har den fordel, at du kan prøve produktet gennem en længere periode. Hvis du eksempelvis ønsker at ansøge om bevilling af produktet hos din kommune, kan du med en 3 måneders leje få dokumenteret effekten og beholde produktet, mens kommunen behandler din ansøgning.

Minimum lejeperiode for dyne og topmadras er 3 måneder. Derefter lejes på månedsbasis, som skal tilmeldes betalingsservice. Lejen ophører, når produktet er modtaget retur ved Protac, dog tidligst ved udgangen af igangværende lejeperiode.

Der ydes altid 14 dages returret og dynen må afprøves i returretsperioden. Den skal returneres i pæn stand. Produkterne må ikke vaskes med skyllemiddel eller parfumeret vaskemiddel.

Konverteres lejen til et køb inden for 3 måneder, refunderes beløbet for de 3 måneders leje. Ved køb efter 3 måneder refunderes 60% af den indbetalte leje. Administrationsomkostninger og fragt refunderes ikke. For at leje en dyne skal du blot vælge den pågældende dyne (se under Produkter) og trykke på Lej dyne.

Har du brug vejledning eller hjælp til at leje en dyne, er du altid velkommen til
at kontakte os på +45 8619 4103 eller protac@protac.dk.  

For at leje en Protac MyFit® kuglevest beder vi dig ringe eller skrive til os.  Du kan læse mere om kuglevesten her >  

3 måneders lejePris inkl. moms og fragt
Protac Kugledynen® - voksenmodel1935, 00 kr.
Protac Kugledynen® - juniormodel1505,00 kr.
Protac® BallBase (topmadras)2000,00 kr.
Protac MyFit® - kuglevest1505,00 kr.


1 måneds leje
Protac Kugledynen® - voksenmodel
435,00 kr.
Protac Kugledynen® - juniormodel
345,00 kr.
Protac® BallBase (topmadras)432,50 kr.
Protac MyFit® - kuglevest345,00 kr.Læs mere om fragt >

Tryk på enter for at søge