Leje af dyner og kuglevest

Hvis du ønsker at afprøve en dyne eller en kuglevest uden at købe den, tilbyder vi også leje. Leje har den fordel, at du kan prøve dynen gennem en længere periode. Hvis du eksempelvis ønsker at ansøge om bevilling af dynen hos din kommune, kan du med en 3 måneders leje få dokumenteret effekten og beholde dynen, mens kommunen behandler din ansøgning.

Minimum lejeperiode for dyner er 3 måneder. Derefter lejes på månedsbasis, som skal tilmeldes betalingsservice. Lejen ophører når dynen er modtaget retur ved Protac, dog tidligst ved udgangen af igangværende lejeperiode.

Der ydes altid 14 dages returret og dynen må afprøves i returretsperioden. Den skal returneres i pæn stand. Produkterne må ikke vaskes med skyllemiddel eller parfumeret vaskemiddel.

Konverteres lejen til et køb inden for 3 måneder refunderes beløbet for de 3 måneders leje. Ved køb efter 3 måneder refunderes 60% af den indbetalte leje. Administrationsomkostninger og fragt refunderes ikke. For at leje en dyne skal du blot vælge den pågældende dyne (se under Produkter) og trykke på Lej dyne.

Har du brug vejledning eller hjælp til at leje en dyne, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 8619 4103 eller protac@protac.dk.  

For at leje en Protac MyFit® kuglevest beder vi dig ringe eller skrive til os.  Du kan læse mere om kuglevesten her >  

Prisen for at leje en kuglevest er samme pris som leje af en juniordyne.

3 måneders leje:

Voksendyne: 1868,75 kr. (inkl. moms og fragt)
Juniordyne:  1433,75 kr. (inkl. moms og fragt)
 
 
Leje pr. måned:

Voksendyne:  418,75 kr. (inkl. moms og fragt)
Juniordyne:331,25 kr. (inkl. moms og fragt)
 

Læs mere om fragt >

Tryk på enter for at søge