Ansvarlig genanvendelse af Protac kugler
Protac har udviklet en plaststrategi ud fra det grundlag, at vi benytter plastkugler i vores produkter, og derfor er det afgørende, at vi tager ansvar for vores produktionsforhold. Protac har gjort sig og gør sig løbende tanker om hvilke materialer vi bruger: om de genbruges og hvordan produktionen påvirker miljøet.

Klimaet Vi forpligter os til at udvise samfundsmæssigt ansvar og bekæmpe klimaforandringer ved at genanvende kuglerne i vores produkter, og har derfor implementeret en særlig ’plast-strategi’ for at begrænse miljøbelastningen i produktionen mest muligt.

Protac sætter i nedenstående cyklus fokus på genbrug af plast, hvilket er med til at mindske den samlede CO2-udledning. Som en del af Protacs ambition om at reducere miljøbelastningen har vi i 2021 indført en voucher-ordning ved returnering af brugte Protac produkter. Med dette tiltag ønsker vi både at gøre det nemt for kunden af bortskaffe et produkt korrekt og samtidigt at genanvende kugler til produktion af nye kugler. Ved tilbagelevering udstedes en voucher som giver kunden 10% rabat til køb af et nyt og tilsvarende produkt hos os. Protac udsteder et gratis returlabel til returneringen af brugte produkter til genanvendelse.

Vi er spændte på dette initiativ – og afhængige af at vores kunder er med på ideen. Har du spørgsmål til returneringen og genanvendelsen er du meget velkommen til at skrive til Rikke Haarup på rhd@protac.dk
Genanvendelse af Protac kugler
Tryk på enter for at søge