Hos Protac lægger vi stor vægt på faglighed og forskning. Vi ønsker at udbrede vores mangeårig viden om sanseintegration både til fagfolk og brugere, så den kan underbygge og relateres til brugen af vores sansestimulerende hjælpemidler i praksis. Derfor tilbyder vi forskellige former for undervisning, som er tilpasset de ønsker og behov vores kunder har. I forhold til corona-situationen tager vi selvfølgelig alle forbehold. Hvis du er interesseret i besøg og oplæg, så aftaler vi nemt at gøre det på en måde, som kan passe alle parter.

Alle vores undervisningstilbud er gratis.

Har du lyst til et smugkig på, hvad sanseintegration kan, kan du se vores video som forklarer lidt dybere om, hvad der sker i kroppen.

Besøg på din arbejdspladsVi tilbyder besøg på din arbejdsplads, hvor en af vores salgskonsulenter - fysioterapeut eller ergoterapeut - holder oplæg om sanserne og om sanseintegration. Oplægget tilrettelægges efter den målgruppe og de udfordringer, som I som faggruppe ønsker belyst og kan f.eks. kombineres med et personalemøde el. lign.

Læs mereBesøg vores showroom i SkanderborgBåde privatpersoner og fagpersoner er velkommne til et besøg i vores showroom, hvor vi både kan tilbyde personlig vejledning til private brugere samt undervisning og produktdemonstration til fagfolk.

Læs mereGæsteundervisningVores salgskonsulenter (fysioterapeut og ergoterapeuter) kommer gerne ud og underviser i sanserne og sanseintegration. Det kan være som et forløb med fokus på sanser og sanseintegration på f.eks. SOSU-skoler og inden for ergo-og fysioterapi.

Læs mereSeminar i vores showroomVi afholder også seminarer om sanserne og sanseintegration i vores showroom. Disse seminarer målrettes udvalgte fagfolk, så udbyttet bliver bedst muligt i forhold til de brugere og udfordringer, som I arbejder med. Seminarer varer som oftest et par timer, så det er nemmere at passe ind i jeres hverdag.

Læs mereTemadageProtac tilbyder løbende gratis temadage med forskellige foredragsholdere rundt omkring i landet. Foredraget afholdes typisk af ergoterapeuter, fysioterapeuter, psykologer, læger eller andet fagpersonale, der har en faglig viden, som kan relateres til sanseintegration.

Læs mereWebinar - online undervisningDu kan også deltage i online undervisning i sanseintegration. Det kan være en god løsning i et travlt hverdagsprogram, og du kan deltage hjemmefra eller fra din arbejdsplads.

Læs mereTryk på enter for at søge