Hos Protac lægger vi stor vægt på faglighed og forskning. Vi ønsker at udbrede vores mangeårig viden om sanseintegration både til fagfolk og brugere, så den kan underbygge og relateres til brugen af vores sansestimulerende hjælpemidler i praksis. Derfor tilbyder vi forskellige former for undervisning, som er tilpasset de ønsker og behov vores kunder har. Hvis du er interesseret i besøg og oplæg, så aftaler vi nemt at gøre det på en måde, som kan passe alle parter.

 Alle vores undervisningstilbud er gratis.

Har du lyst til et smugkig på, hvad sanseintegration kan, kan du se vores video som forklarer lidt dybere om, hvad der sker i kroppen.  

Besøg på din arbejdsplads

Besøg på din arbejdsplads

Vi tilbyder besøg på din arbejdsplads, hvor en af vores salgskonsulenter (som også er ergoterapeuter) holder oplæg om sanserne og om sanseintegration. Oplægget tilrettelægges efter den målgruppe og de udfordringer, som I som faggruppe ønsker belyst og kan f.eks. kombineres med et personalemøde el. lign.

 Læs mere  


Besøg vores showroom

Besøg vores showroom i Skanderborg

Både privatpersoner og fagpersoner er velkommne til et besøg i vores showroom i Skanderborg, hvor vi både kan tilbyde personlig vejledning til private brugere samt undervisning og produktdemonstration til fagfolk.

 Læs mere   

Gæsteundervisning

Gæsteundervisning

Vores salgskonsulenter (som også er ergoterapeuter) kommer gerne ud og underviser i sanserne og sanseintegration. Det kan f.eks. være som et forløb med fokus på sanser og sanseintegration på f.eks. inden for ergo-og fysioterapi.

 Læs mere  Seminar i vores showroom

Seminar i vores showroom

Vi afholder også seminarer om sanserne og sanseintegration i vores showroom. Disse seminarer målrettes udvalgte fagfolk, så udbyttet bliver bedst muligt i forhold til de brugere og udfordringer, som I arbejder med. Seminarer varer som oftest et par timer, så det er nemmere at passe ind i jeres hverdag.

Læs mereTemadage

Temadage

Protac tilbyder løbende gratis temadage med forskellige foredragsholdere rundt omkring i landet. Foredraget afholdes typisk af ergoterapeuter, fysioterapeuter, psykologer, læger eller andet fagpersonale, der har en faglig viden, som kan relateres til sanseintegration.

Læs mereOnline undervisning

 Webinar - online undervisning

Du kan også deltage i online undervisning i sanseintegration. Det kan være en god løsning i et travlt hverdagsprogram, og du kan deltage hjemmefra eller fra din arbejdsplads.

Læs mereTryk på enter for at søge