At kunne vedligeholde et højt hygiejneniveau på en brugervenlig måde er en vigtig del af Protacs hjælpemidler. Derfor kan vores produkter alle vaskes og desinficeres – og langt de fleste almindelig vaskemaskine (læs mere under Vask og vedligehold under de enkelte produkter).

Alle Protac-dyner kan vaskes
Langt de fleste Protac-dyner kan deles og dermed vaskes i en almindelig vaskemaskine (mindst 7 kg) - enkelte dyne-modeller skal vaskes i industrimaskine.

Inkontinensbetræk som kan vaskes ved 90 grader
Hvis det ofte er nødvendigt at vaske dynen, kan det være en god ide med et Protac Inkontinensbetræk til f.eks. Protac Kugledynen® (alle modeller). Det kan vaskes ved 90 grader og fjerner således alle bakterier og risici for smittebæring. Betrækket er fremstillet i 100 % polyester med polyurethane, som hindrer gennemvædning af dynen og lader huden ånde. Der er lynlås langs den ene side samt i bunden af betrækket, hvilket gør det helt lettere at montere på dynen.

Der findes også et Inkontinensbetræk til Protac MyBaSe® madrassen.

Nem rengøring af Protac SenSit® med desinficerende servietter
Vi anbefaler, at Protac SenSit® rengøres ofte med desinficerende servietter med sprit. Stolen er fremstillet i et materiale, som kan afsprittes, og det anbefaler vi, hvis stolen f.eks. er blevet beskidt af mad, savl el lign. Hvis det drejer sig om større mængde væske, anbefaler vi, at betrækket vaskes (se video). Bemærk også at Protac SenSit® kan fås med inkontinensbetræk på inderposen. Dette er særligt aktuelt på institutioner, hvor det ellers ofte er nødvendigt at vaske betrækket.

Protacs hjælpemidler kan således leve op til de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR) fra Statens Serum Institut.

Du kan læse mere om dem her >
Tryk på enter for at søge