Protac Kugledynen® Voksen

Protac Kugledynen® – den originale

Protac Kugledynen® er den originale sansestimulerende dyne med store plastikkugler, som giver en god omsluttende fornemmelse af hele kroppen. Kuglerne i dynen stimulerer berøringssansen og muskel-led-sansen gennem tyngde og dybe dynamiske tryk og giver dermed en bedre kropsfornemmelse, hvilket får brugeren til nemmere at falde i søvn. Denne effekt af dynen er dokumenteret gennem flere forskningsprojekter, hvor Protac Kugledynen® har afhjulpet søvnproblematikker og øget den daglige trivsel.

Protac Kugledynen® er velegnet til personer med motorisk uro, ADHD, autisme, angst, psykiatriske lidelser, demens, udviklingshæmning og hjerneskade. I modsætning til alternative billigere produkter indeholder Protac Kugledynen® specialfremstillede kugler på 5 cm, som er vigtige for dynens vedvarende effekt. Desuden er dynerne CE-mærkede og registrerede i henhold til medicinsk udstyr kl. 1 hos Lægemiddelstyrelsen.

Se mere om kuglernes virkning her

Anbefales af fagpersonale

Protac Kugledynen® anvendes med gode resultater som redskab til sanseintegrationsbehandling og motorisk træning i sanserum og klinikker. Dynen kan også anvendes som forberedelse til terapi og træningsforløb, så borgeren er afspændt, samlet og klar til træning. Kuglernes tryk og bevægelse dæmper desuden spasticitet og giver ro.
kugledyne top

Design og størrelser

Protac Kugledynen® til voksne findes i fire forskellige modeller alt efter brugerens sansebehov. Alle dynerne på nær Protac Kugledynen® Classic kan vaskes i almindelig vaskemaskine.

Dynerne findes i bomuld og Trevira. Medmindre der er krav om flammehæmmende materiale anbefales bomuld, da denne er mere blød og behagelig at have ind mod huden. Alle dyner fra Protac er certificeret iht. STANDARD 100 by OEKO-TEX® nr. 2076-310 DTI

Kan kombineres med

Protac Kugledynen® kan med fordel kombineres med Protac MyFit®, Protac KneedMe® eller Protac SenSit®, hvis der er behov for yderligere stimulation af berøringssansen og muskel-led-sansen i dagtimerne.

Tryk på enter for at søge