Protac Kuglepuden®

Sansestimulerende siddepude med kugler i

Protac Kuglepuden® er en sansestimulerende siddepude, som giver en god og dynamisk siddestilling. Kuglerne i puden stimulerer muskel-led-sansen og berøringssansen gennem dybe dynamiske tryk og giver dermed en bedre kropsfornemmelse. Når man bevæger sig på puden, ruller kuglerne i puden let, hvilket får brugeren til at rette sig op og dermed aflaste ryggen. Har man meget uro i kroppen, vil den forplante sig ned i puden, da man hele tiden kan bevæge sig på den. Siddepuden kan anvendes i institutioner, skoler, ved stillesiddende aktiviteter og under måltider.

Protac Kuglepuden® afhjælper motorisk uro, indlæringsvanskeligheder og skærper koncentrationen. Siddepuden er velegnet til både børn og voksne og gavner personer med ADHD, autisme og psykiatriske lidelser.

Se mere om kuglernes virkning her

Anbefales af fagpersonale

Protac Kuglepuden® anvendes med gode resultater til at afhjælpe balanceproblemer og træne muskeltonus, da kuglernes bevægelse bringer kroppen ud over sit tyngdepunkt. For at genskabe balancen vil man automatisk skifte stilling og rette sig op. Den skiftende siddestilling træner musklerne omkring mave, ryg og lænd. Muskelspændingen øges, og man får en mere rank holdning, som aflaster ryggen.

kuglepuden top

Design og størrelser

Protac Kuglepuden® er syet i et rengøringsvenligt materiale med antiskrid på undersiden. Puden findes med 2,5 cm og 3,8 cm kugler i forskellige mål, farver og spændesystemer.

Kan kombineres med

Protac Kuglepuden® kan med fordel kombineres med Protac GroundMe® og Protac KneedMe®, hvis der er behov for yderligere stimulation af muskel-led-sansen og berøringssansen.  


Tryk på enter for at søge