FNs Verdensmål
Social ansvarlighed og bæredygtige beslutninger er en grundlæggende værdi hos Protac.
Med introduktionen af FNs Verdensmål bliver det endnu mere relevant konkret at beskrive
de enkelte initiativer. Her kan du læse mere om, hvad Protac har valgt at prioritere.

VerdensmålFN-mål nr. 3 Sundhed og trivsel
At fremme sundhed og trivsel for alle aldersgrupper er særligt relevant for Protac. Det har altid været et mål for Protac at øge livskvalitet og velvære hos brugerne af vores produkter. Det gør vi ved at hjælpe både børn, unge, voksne og ældre til bedre søvn om natten og mental ro i dagtimerne. I mange tilfælde kan brugen af sansestimulerende hjælpemidler også nedsætte eller helt erstatte brugen af medicin.

Læs brugernes cases ved brug af produkterne >


VerdensmålFN-mål nr. 9 Industri, Innovation og Infrastruktur
Protac prioriterer forskning, faglighed og udvikling og bidrager til et inspirerende forskningsmiljø gennem to Ph.d.-projekter og flere andre forskningsprojekter. Derudover uddeler Protac årligt et legat til ergoterapeuter med henblik på videreuddannelse sig inden for sansestimulering og sanseintegration. Dette giver andre mulighed for at lære nyt og er med til at fremme bæredygtig udvikling og vidensdeling.

Læs mere om Protac Legatet >


VerdensmålFN-mål nr. 12 Ansvarligt forbrug og produktion
Ansvarlig produktion er et vigtigt indsatsområde for Protac. I tæt samarbejde med vores leverandører produceres vores produkter under ansvarlige, etisk forsvarlige og bæredygtige forhold. Vores materialer er nøje udvalgt efter høje kvalitetskrav og gældende standarder. Vores hjælpemidler er CE-mærkede og registrerede som medicinsk udstyr klasse 1 hos Lægemiddelstyrelsen. Alle dyner er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX® nr. 2076-310 DTI. Vores EVA-kugler er TÜV-testede i henhold til 1907/2006/ec og lever op til kravene i REACH.

Læs mere under FN-mål nr. 13 Klimaindsats om vores initiativer inden for produktion >


VerdensmålFN-mål nr. 13 Klimaindsats
For at mindske materialeforbruget er det muligt at returnere brugte Protac produkter hos os. Herefter sørger vi for, at kuglerne indgår i produktionen af nye kugler, sådan at mindst muligt går til spilde, og sådan at vi stadig kan opretholde samme høje kvalitet i de nye produkter. Som kunde modtager du en voucher på 10% til køb af nyt og tilsvarende produkt, når du afleverer et brugt produkt.

Læs mere om vores initiativer inden for produktion >
Tryk på enter for at søge