Din lokale konsulent iAnnette Sandholt

Annette Sandholt

Salgskonsulent/Ergoterapeut

Mobil: + 45 2361 2331
Mail: ans@protac.dk

Annette er uddannet ergoterapeut og efteruddannet i et helhedsbaseret neurologisk rehabiliteringskoncept til børn og voksne med sensomotoriske, orofaciale og kommunikative vanskeligheder. Annette kommer med en bred erfaring inden for børneområdet samt rehabilitering af rygmarvsskade. Som ergoterapeut og konsulent har hun fokus på at møde mennesker med empati og på at se det enkelte menneskes ressourcer og potentiale. Annette er ansvarlig for Sjælland.

Læs mere >
Jette Reinewald

Jette Reinewald

Salgskonsulent/Ergoterapeut

Mobil: +45 3110 0650
Mail: jer@protac.dk

Jette er uddannet ergoterapeut, suppleret med kurser i sanseintegration, forflytning, siddestillingsanalyse, salg- og ledelse. Jette har arbejdet inden for ældresektoren med genoptræning og sagsbehandling, og inden for børneområdet med sagsbehandling. Hun har været leder af en hjælpemiddelcentral og arbejdet med salg i et hjælpemiddelfirma med fokus på børneprodukter.Jette er ansvarlig for områderne i Vest-, Midt- og Sønderjylland

Læs mere >
Britt Sampedro Pilegaard

Britt Sampedro Pilegaard

Salgskonsulent/Ergoterapeut

Mobil: +45 2022 9864
Mail: bpi@protac.dk

Britt er uddannet ergoterapeut og har desuden en række kurser inden for rehabilitering, sundhedsfremme og forebyggelse. Britt har mange års erfaring fra det geriatriske område med særlige kompetencer inden for demens. Britt har desuden arbejdet med kompetenceudvikling og undervisning af personale, kvalitetsudvikling og -optimering, samt været tovholder på komplekse borgerforløb. Britt er ansvarlig for Fyn, Nord- og Østjylland.

Læs mere >

Vælg kommune


Tryk på enter for at søge