Jubilæum - Protac fylder 25 år

I eftermiddag går det løs med en stor jubilæumsreception, og vi glæder os til at fejre dagen med alle dem, som har været med, er kommet med gode idéer, har hjulpet til, har rådgivet, har inspireret og i det hele taget har bidraget til succesen.

I de 25 år, hvor Protac har eksisteret, er der sket meget, men kreativiteten og fokus på konstant produktudvikling er den samme. Vi startede med at producere en dyne, som man kunne sove under. Herefter udviklede vi kuglepuden, madrassen, knætæppet og stolen, som man kan sidde og ligge på og bruge i vågen tilstand. Sidenhen har vi udviklet vestene og kraven, som man kan bruge, når man bevæger sig. På den måde kan vi hjælpe brugerne døgnet rundt.
 
Vores hjælpemidler og formidling om sanseintegration gør en forskel. Vi har hver dag folk, som ringer til os og fortæller, hvordan produkterne har ændret deres liv. Det giver mening og skaber arbejdsglæde for firmaets ansatte. Det kan være forældre til børn, som sover dybere og bedre kan koncentrere sig i skolen, plejere på bosteder som oplever, at deres borgere får en øget livskvalitet gennem sansestimulation, eller plejere og pårørende som ser, hvordan ældre eller funktionshæmmede mennesker bliver mere selvhjulpne og får mere overskud i hverdagen. Fælles for dem alle er, at de har fået en bedre trivsel og en højere livskvalitet ved at bruge vores sansestimulerende hjælpemidler.

"Protac udmærker sig ved at have videnskabelig dokumentation for produkternes effekt"
Hanne Holmer, Ergoterapeut og foredragsholder om sanseintegration

Link til Jubilæumskatalog

Protac tidslinje

 

Tryk på enter for at søge