Sådan introducerer du Protac Kugledynen®

Forskere bliver stadig klogere på søvn, og på hvor stor en betydning den har for vores psykiske såvel som fysiske sundhed og udvikling. Det er vigtigt, at vi sover godt og dybt. Søvnen fungerer som et brusebad for hjernen, hvor der sker en række fysiologiske processer i kroppen, som har indflydelse på vores helbred og psyke. Søvnen styrker vores immunforsvar og giver os energi og overskud til at klare hverdagens mange gøremål. Desværre oplever mange personer med en sanseforstyrrelse, at det kan være svært at falde i søvn. Dette skyldes ofte, at hjernen mangler input fra muskler og led, når vi ligger stille i sengen. Derfor vil vi instinktivt vende og dreje os for at få disse input. Denne fysiske uro forhindrer indsovning og fører til mange natlige opvågninger. Det forringede kropsbillede kan heldigvis skabes med en sansestimulerende dyne, der med tyngde og dybe, dynamiske tryk fra kugler sørger for at stimulere muskler og led, så man mærker ro og tryghed selv om, man ligger stille

På de to videoer herunder kan du se, hvordan du både introducerer en ny bruger til at vænne sig til at sove med Protac Kugledynen® For nogle er det en god ide at starte med at introducere dynen i dagtimerne, mens brugeren er frisk og åben for nye input. Populært sagt anbefaler vi ofte at introducere dynen i "fredstid".

Det at vælge den rigtige dyne afhænger ikke af brugerens alder, højde eller kropsvægt, men derimod af hvordan sansesystemet fungerer, og de udfordringer som brugeren har. Du kan ringe til Protac på 86194103 for terapeutisk vejledning om det rigtige dynevalg. 

Her kan du læse mere om hvordan Protac Kugledynen® virker.


Tryk på enter for at søge